• page-banner-2

Cathetan tempel sing ora bisa dipecah

Cathetan tempel sing ora bisa dipecah

Katrangan singkat:

Bantalan memo lan cathetan lengket kita nyadari print lan foil, macem-macem kaca bisa digunakake, biasane disaranake nggawe ing 50 halaman kanggo ngirit biaya lan qty iki populer ing pasar.Ukuran lan wujud sing disesuaikan uga bisa digunakake ing kerajinan washi, Kita bisa nindakake bantalan individu kanggo dikemas nganggo tas opp, utawa bantalan sing luwih cilik ing kertu mburi menyang tas opp kanggo dikemas uga.


Detail Produk

Tag produk

Bantalan memo lan cathetan lengket kita nyadari print lan foil, macem-macem kaca bisa digunakake, biasane disaranake nggawe ing 50 halaman kanggo ngirit biaya lan qty iki populer ing pasar.Ukuran lan wujud sing disesuaikan uga bisa digunakake ing kerajinan washi, Kita bisa nindakake bantalan individu kanggo dikemas nganggo tas opp, utawa bantalan sing luwih cilik ing kertu mburi menyang tas opp kanggo dikemas uga.

Jeneng merek Kerajinan Metal Custom Low Moq Produsen
Layanan Sticky notes (karo perekat) / Memo pad (tanpa perekat)
MOQ khusus 50pcs saben desain
Warna Kustom Kabeh werna bisa dicithak
Ukuran Custom Bisa disesuaikan / Bentuk bisa die-cut
kaca Kabeh kemungkinan / suggest ing 20-50 kaca saben pad
Teknik Kustom Mung print / mung foil / print + foil
Bahan Kertas kantor
Paket Custom Emas mengkilat, nikel, emas mawar, perak
Wektu sampel lan wektu Bulk Wektu Proses Sampel: 5-7 dina kerja;
Wektu Bulk Kira-kira 10 - 15 dina kerja.
Syarat-syarat pembayaran Miturut Air utawa Laut.Kita duwe mitra kontrak tingkat tinggi DHL, Fedex, UPS lan Internasional Liyane.
Layanan liyane Nalika sampeyan dadi Mitra Kerjasama Strategi, Kita bakal ngirim conto teknik anyar kanthi bebas bebarengan karo saben sampeyan.
kiriman.Sampeyan bisa seneng rega distributor kita.
unw

Bahan mentahan

Kertas Washi & Kertas Stiker : kita mung sumber kertas Jepang saka importir sing biso dipercoyo
Tinta cetak : tinta sing kita gunakake asale saka perusahaan Jepang sing terkenal
Bahan foil: kabeh bahan foil sing digabung karo produk digawe ing omah, lan duwe 100+ warna foil kanggo kabutuhan sampeyan.

Mesin

Mesin canggih kita kalebu mesin cetak PS cmyk / mesin cetak digital / mesin foiling / mesin cetak sutra / mesin potong mati / mesin puter maneh / mesin slitting lsp. Ngidini kualitas premium kanthi kacepetan sing luwih dhuwur, bebarengan karo pesenan volume sing tepat.

Keahlian Pengujian Lab

Laboratorium Misil Craft nawakake macem-macem tes kanggo produk, ngidini sampeyan ngenali cacat lan bebaya sadurunge produk sampeyan tekan konsumen.

photobank - 2021-03-22T155137.220
photobank - 2021-03-22T155142.734
photobank - 2021-03-22T155145.284
cctv (3)
cctv (2)
cctv (1)
Babagan MOQ

MOQ 50 gulungan kanggo desain khusus washi tape.Ora ana MOQ kanggo desain saiki lan macem-macem barang sing bisa dicampur.

Babagan OEM

Loro OEM lan ODM kasedhiya.Kaset washi desain khusus disambut banget.Kita duwe 20 Teknik Pencetakan lan ora ana winates warna sing bisa dicithak kanggo tape washi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk