• page-banner-2

Ukuran tape perforated bisa disesuaikan

Ukuran tape perforated bisa disesuaikan

Katrangan singkat:

Pita perforated kita bisa nyadari ing tape washi lan materi tape sing cetha, ukuran perforasi bisa disesuaikan lan ukuran umum sing digawe dening pelanggan biasane 1.5in, teknik unik iki gampang kanggo nggawe jurnal lan tandha planner sampeyan dhewe.


Detail Produk

Tag produk

Pita perforated kita bisa nyadari ing tape washi lan materi tape sing cetha, ukuran perforasi bisa disesuaikan lan ukuran umum sing digawe dening pelanggan biasane 1.5in, teknik unik iki gampang kanggo nggawe jurnal lan tandha planner sampeyan dhewe.

Bahan mentahan

Kertas Washi & Kertas Stiker : kita mung sumber kertas Jepang saka importir sing biso dipercoyo

Tinta cetak : tinta sing kita gunakake asale saka perusahaan Jepang sing terkenal

Bahan foil: kabeh bahan foil sing digabung karo produk digawe ing omah, lan duwe 100+ warna foil kanggo kabutuhan sampeyan.

Mesin

Mesin canggih kita kalebu mesin cetak PS cmyk / mesin cetak digital / mesin foiling / mesin cetak sutra / mesin potong mati / mesin puter maneh / mesin slitting lsp. Ngidini kualitas premium kanthi kacepetan sing luwih dhuwur, bebarengan karo pesenan volume sing tepat.

cctv (3)
cctv (2)

FAQ

About Ora desain dhewe

300+ karya seni gratis ing omah kanthi tema sing beda-beda bisa dipilih / Bantuan tim desain profesional kanggo ngrancang utawa ngrampungake gambar desain sampeyan, kanggo ngerteni ide desain sampeyan yen sampeyan ora duwe ide desain.

About pangayoman hak Design

Gratis Ora bakal ngedol lan ngirim, persetujuan rahasia bisa ditawakake.

Babagan Garansi

Kabeh gulungan tape washi bakal 100% dicenthang lan dipriksa sadurunge kemasan kanggo mesthekake kualitas apik kanggo kabeh pelanggan, lan kita ngemas kanthi apik nalika dikirim.Biasane, sampeyan bakal nampa kargo ing kondisi apik.Yen ana masalah kualitas kanggo tape washi, kita bakal langsung ngatasi.

cctv (1)
qc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita