• page-banner-2

Pita washi tape dawa sing populer

Pita washi tape dawa sing populer

Katrangan singkat:

Kabeh potongan tape washi stempel kita dawane 25mm x 34mm, dawa tape sing populer ing pasar yaiku 5m saben gulung, gratis cetakan cetakan biasa lan ora duwe aturan baku sing ditawakake kanggo para pelanggan supaya bisa ngirit biaya cetakan tambahan ing kene. .Biasane siji gulungan kanthi udakara 140 prangko adhedhasar dawane tape 5m.Nyadari tape stamp kanthi print, foil, print lan foil adhedhasar ide sampeyan. Hubungi kita kanggo entuk template cetakan prangko kanggo miwiti jurnal sampeyan !!!


Detail Produk

Tag produk

Pita perforated kita bisa nyadari ing tape washi lan materi tape sing cetha, ukuran perforasi bisa disesuaikan lan ukuran umum sing digawe dening pelanggan biasane 1.5in, teknik unik iki gampang kanggo nggawe jurnal lan tandha planner sampeyan dhewe.

Bahan mentahan

Kabeh potongan tape washi stempel kita dawane 25mm x 34mm, dawa tape sing populer ing pasar yaiku 5m saben gulung, gratis cetakan cetakan biasa lan ora duwe aturan baku sing ditawakake kanggo para pelanggan supaya bisa ngirit biaya cetakan tambahan ing kene. .Biasane siji gulungan kanthi udakara 140 prangko adhedhasar dawane tape 5m.Nyadari tape stamp kanthi print, foil, print lan foil adhedhasar ide sampeyan. Hubungi kita kanggo entuk template cetakan prangko kanggo miwiti jurnal sampeyan !!!

QC

Pemriksaan lengkap sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen saben produk ing kondisi sing apik nalika tekan kamar, kita nindakake pemeriksaan lengkap sadurunge dikirim.Sembarang produk sing rusak dilebokake ing kothak abang lan dibuwang.Sawise ngliwati kabeh aspek, produk kita entuk cap QC pass sadurunge nutup kasus kasebut.

Sertifikat Multiple

Disertifikasi dening Rohs / MSDS / TRA / FSC / Disney tegese produk kita ora beracun, kita bangga nyedhiyakake keamanan nalika sadar lingkungan.

cctv (3)
cctv (2)
cctv (1)
qc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita