• page-banner-2

Tape washi sing tumpang tindih bisa gampang dikupas lan ditrapake ing obyek apa wae

Tape washi sing tumpang tindih bisa gampang dikupas lan ditrapake ing obyek apa wae

Katrangan singkat:

Tape washi sing tumpang tindih padha karo gulungan stiker sing bisa dikupas lan ditrapake ing obyek apa wae kanthi gampang.Kanggo nyukupi kabutuhan dekoratif utawa label, macem-macem bentuk potong mati dadi siji gulung utawa bentuk potong mati sing padha dadi siji rol bisa uga.Sampeyan uga bisa milih paket beda kayata kothak blister lan shrink wraps.


Detail Produk

Tag produk

Tape washi sing tumpang tindih padha karo gulungan stiker sing bisa dikupas lan ditrapake ing obyek apa wae kanthi gampang.Kanggo nyukupi kabutuhan dekoratif utawa label,wangun die Cut beda dadi siji muter utawa padha die Cut wangun dadi siji muter loro bisa.Sampeyan uga bisa milih paket beda kayata kothak blister lan shrink wraps.

cctv (3)
cctv (2)

FAQ

1. Babagan MOQ

MOQ 50 gulungan kanggo desain khusus washi tape.Ora ana MOQ kanggo desain saiki lan macem-macem barang sing bisa dicampur.

2. Babagan OEM

Loro OEM lan ODM kasedhiya.Kaset washi desain khusus disambut banget.Kita duwe 20 Teknik Pencetakan lan ora ana winates warna sing bisa dicithak kanggo tape washi.

3. About Ora desain dhewe

300+ karya seni gratis ing omah kanthi tema sing beda-beda bisa dipilih / Bantuan tim desain profesional kanggo ngrancang utawa ngrampungake gambar desain sampeyan, kanggo ngerteni ide desain sampeyan yen sampeyan ora duwe ide desain.

4. About pangayoman hak Design

Gratis Ora bakal ngedol lan ngirim, persetujuan rahasia bisa ditawakake.

5. Babagan Garansi

Kabeh gulungan tape washi bakal 100% dicenthang lan dipriksa sadurunge kemasan kanggo mesthekake kualitas apik kanggo kabeh pelanggan, lan kita ngemas kanthi apik nalika dikirim.Biasane, sampeyan bakal nampa kargo ing kondisi apik.Yen ana masalah kualitas kanggo tape washi, kita bakal langsung ngatasi.

qc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita