• page-banner-2

Memo pad & Sticky note

Memo pad & Sticky note

  • Unbreakable sticky notes memo pads

    Cathetan tempel sing ora bisa dipecah

    Bantalan memo lan cathetan lengket kita nyadari print lan foil, macem-macem kaca bisa digunakake, biasane disaranake nggawe ing 50 halaman kanggo ngirit biaya lan qty iki populer ing pasar.Ukuran lan wujud sing disesuaikan uga bisa digunakake ing kerajinan washi, Kita bisa nindakake bantalan individu kanggo dikemas nganggo tas opp, utawa bantalan sing luwih cilik ing kertu mburi menyang tas opp kanggo dikemas uga.