• page-banner-2

Kiss cut washi tape bisa duwe macem-macem die cut pola stiker cilik dadi siji gulungan

Kiss cut washi tape bisa duwe macem-macem die cut pola stiker cilik dadi siji gulungan

Katrangan singkat:

Tape washi potong ciuman kita bisa duwe pola stiker sing luwih cilik sing dipotong dadi siji, biasane nyaranake nggawe ukuran sing luwih gedhe kaya 40mm / 50mm lan liya-liyane supaya bisa nggawe pola potongan mati dadi siji lan duwe celah garis pemotongan sing cukup kanggo cocog karo produksi.Kertas mburi sing beda-beda kaya kertas bali / pet bali bisa kanggo sampeyan njupuk.


Detail Produk

Tag produk

Tape washi potong ciuman kita bisa duwe pola stiker sing luwih cilik sing dipotong dadi siji, biasane nyaranake nggawe ukuran sing luwih gedhe kaya 40mm / 50mm lan liya-liyane supaya bisa nggawe pola potongan mati dadi siji lan duwe celah garis pemotongan sing cukup kanggo cocog karo produksi.Kertas mburi sing beda-beda kaya kertas bali / pet bali bisa kanggo sampeyan njupuk.

Bahan mentahan

Kertas Washi & Kertas Stiker : kita mung sumber kertas Jepang saka importir sing biso dipercoyo

Tinta cetak : tinta sing kita gunakake asale saka perusahaan Jepang sing terkenal

Bahan foil: kabeh bahan foil sing digabung karo produk digawe ing omah, lan duwe 100+ warna foil kanggo kabutuhan sampeyan.

Mesin

Mesin canggih kita kalebu mesin cetak PS cmyk / mesin cetak digital / mesin foiling / mesin cetak sutra / mesin potong mati / mesin puter maneh / mesin slitting lsp. Ngidini kualitas premium kanthi kacepetan sing luwih dhuwur, bebarengan karo pesenan volume sing tepat.

QC

Pemriksaan lengkap sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen saben produk ing kondisi sing apik nalika tekan kamar, kita nindakake pemeriksaan lengkap sadurunge dikirim.Sembarang produk sing rusak dilebokake ing kothak abang lan dibuwang.Sawise ngliwati kabeh aspek, produk kita entuk cap QC pass sadurunge nutup kasus kasebut.

Keahlian Pengujian Lab

Laboratorium Misil Craft nawakake macem-macem tes kanggo produk, ngidini sampeyan ngenali cacat lan bebaya sadurunge produk sampeyan tekan konsumen.

Sertifikat Multiple

Disertifikasi dening Rohs / MSDS / TRA / FSC / Disney tegese produk kita ora beracun, kita bangga nyedhiyakake keamanan nalika sadar lingkungan.

cctv (3)
cctv (2)
qc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita