• page-banner-2

Pitakonan

Pitakonan

FAQjuan
Babagan MOQ

MOQ 50 gulungan kanggo desain khusus washi tape.Ora ana MOQ kanggo desain saiki lan macem-macem barang sing bisa dicampur.

Babagan OEM

Loro OEM lan ODM kasedhiya.Kaset washi desain khusus disambut banget.Kita duwe 20 Teknik Pencetakan lan ora ana winates warna sing bisa dicithak kanggo tape washi.

Babagan Kualitas

Manufaktur ing omah kanthi kontrol lengkap proses produksi & njamin kualitas sing konsisten.
Bisa nawakake sampel siap gratis kanggo mriksa kualitas maju.

About pangayoman hak Design

Gratis Ora bakal ngedol lan ngirim, persetujuan rahasia bisa ditawakake.

Babagan Garansi

Kabeh gulungan tape washi bakal 100% dicenthang lan dipriksa sadurunge kemasan kanggo mesthekake kualitas apik kanggo kabeh pelanggan, lan kita ngemas kanthi apik nalika dikirim.Biasane, sampeyan bakal nampa kargo ing kondisi apik.Yen ana masalah kualitas kanggo tape washi, kita bakal langsung ngatasi.

About Ora desain dhewe

300+ karya seni gratis ing omah kanthi tema sing beda-beda bisa dipilih / Bantuan tim desain profesional kanggo ngrancang utawa ngrampungake gambar desain sampeyan, kanggo ngerteni ide desain sampeyan yen sampeyan ora duwe ide desain.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?