• page-banner-2

Tur Pabrik

Tur Pabrik

Bahan mentahan

Kertas Washi & Kertas Stiker : kita mung sumber kertas Jepang saka importir sing biso dipercoyo

Tinta cetak : tinta sing kita gunakake asale saka perusahaan Jepang sing terkenal

Bahan foil: kabeh bahan foil sing digabung karo produk digawe ing omah, lan duwe 100+ warna foil kanggo kabutuhan sampeyan.

Warehouse (1)
Warehouse (2)
Warehouse (3)
Warehouse (4)

Mesin

Mesin canggih kita kalebu mesin cetak PS cmyk / mesin cetak digital / mesin foiling / mesin cetak sutra / mesin potong mati / mesin puter maneh / mesin slitting lsp. Ngidini kualitas premium kanthi kacepetan sing luwih dhuwur, bebarengan karo pesenan volume sing tepat.

workshop (1)
workshop (2)
workshop (3)
workshop (4)

QC

Pemriksaan lengkap sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen saben produk ing kondisi sing apik nalika tekan kamar, kita nindakake pemeriksaan lengkap sadurunge dikirim.Sembarang produk sing rusak dilebokake ing kothak abang lan dibuwang.Sawise ngliwati kabeh aspek, produk kita entuk cap QC pass sadurunge nutup kasus kasebut.

quality testing (1)
quality testing (2)

Keahlian Pengujian Lab

Laboratorium Craft Washi nawakake macem-macem tes kanggo produk kita, ngidini sampeyan ngenali cacat lan bebaya sadurunge produk sampeyan tekan konsumen.

testing (1)
testing (2)
testing (3)

Sertifikat Multiple

Disertifikasi dening Rohs / MSDS / TRA / FSC / Disney tegese produk kita ora beracun, kita bangga nyedhiyakake keamanan nalika sadar lingkungan.

Exhibition hall