• page-banner-2

Die cut washi tape biasane digunakake kanggo dekorasi ing nggawe kertu khusus

Die cut washi tape biasane digunakake kanggo dekorasi ing nggawe kertu khusus

Katrangan singkat:

Biasane digunakake kanggo dekorasi ing nggawe kertu khusus, tape washi die cut kita teka karo rong gaya, kalebu nglereni die ing pinggiran karo wangun ora duwe aturan baku lan siji sing hollows metu ing sisih.Kertas Jepang standar digunakake kanggo nggawe gaya pisanan, dene kertas sing luwih kenthel kanggo sing kapindho.


Detail Produk

Tag produk

Biasane digunakake kanggo dekorasi ing nggawe kertu khusus, tape washi die cut kita teka karo rong gaya, kalebu nglereni die ing pinggiran karo wangun ora duwe aturan baku lan siji sing hollows metu ing sisih.Kertas Jepang standar digunakake kanggo nggawe gaya pisanan, dene kertas sing luwih kenthel kanggo sing kapindho.Tim sing berpengalaman nggunakake mesin die-cut maju kanggo nggawe kaset washi die cut sing digawe kanthi apik.Kita uga bisa entuk cetakan warna spektrum lengkap ing kaset kanggo nggawe desain apa wae.Akurasi lan presisi tim kita bisa nggawe tape washi die-cut kanthi spesifikasi sampeyan.

Tipe tape die cut

Die cut tape karo printing

Die cut washi tape (20)

Die cut tape karo printing lan foiling

Die cut washi tape (4)

Bahan mentahan

Kertas Washi & Kertas Stiker : kita mung sumber kertas Jepang saka importir sing biso dipercoyo

Tinta cetak : tinta sing kita gunakake asale saka perusahaan Jepang sing terkenal

Bahan foil: kabeh bahan foil sing digabung karo produk digawe ing omah, lan duwe 100+ warna foil kanggo kabutuhan sampeyan.

cctv (3)
cctv (2)

QC

Pemriksaan lengkap sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen saben produk ing kondisi sing apik nalika tekan kamar, kita nindakake pemeriksaan lengkap sadurunge dikirim.Sembarang produk sing rusak dilebokake ing kothak abang lan dibuwang.Sawise ngliwati kabeh aspek, produk kita entuk cap QC pass sadurunge nutup kasus kasebut.

qc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita