• page-banner-2

Kustomisasi

Kustomisasi

6 Langkah Kanggo Njaluk Pesenan Khusus

1 ● Pitakonan

Kirim desain sampeyan lan ucapake syarat sampeyan, staf khusus bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.

2 ● Review Desain

Konsultan sing berpengalaman bakal menehi pitutur marang sampeyan babagan printing & finishing sing bisa nyorot tape washi sampeyan adhedhasar desain sampeyan.

3 ● Prototipe

Paket sampel menehi pangerten sing luwih lengkap babagan pilihan lengkap sing ditawakake ing tape washi sampeyan.

4 ● Manufaktur

Saben tape washi digawe kanthi tliti saka bahan sing paling apik lan kanthi ati-ati banget.

5 ● Tindak Lanjut Pesenan

Personel aftersales bakal ngetutake proyek kasebut lan nganyari babagan kemajuan ing saben langkah liwat WhatsApp utawa Email.

6 ● Pengiriman

Kanthi tes lengkap, kita bakal ngirim tape washi langsung menyang sampeyan sajrone 3 minggu saka tanggal pesenan asli.

Custom Jembar & Dawa

● Tanpa foil tape : ngatur saka 3mm kanggo 295mm

● Kanthi tape foil : ngatur saka 3mm kanggo 204mm

● 15mm kanggo ukuran standar paling pilihan pelanggan

Saka 1m nganti 100m kasedhiya & 10m kanggo pilihan ukuran normal

Inti Kertas Kustom

Ukuran Inti Kertas

diameteripun 25mm / 32mm / 38mm / 76mm bisa

diameteripun 32mm punika inti kertas biasanipun

Tipe Inti Kertas

Inti kosong / inti merek logo

inti kertas kraft

inti plastik kasedhiya

Custom Printing

CMYK Print

Ora ana watesan warna lan ndhukung macem-macem pencampuran warna, dhukungan warna padhet ing tawaran nilai cmyk & kode hex, desainer kita mbantu nggawe warna.

Warna Pantone

Panyuwunan warna sing luwih dhuwur adhedhasar latar mburi warna sing ora cocog, nyaranake nggawe cetak jinis iki lan siji piring sing bisa ditawakake paling akeh 4 jinis warna pantone liwat nomer warna pantone sing sejatine.

Digital printing

Tanpa pola bola-bali kanggo nindakake kabeh tape dadi kaya Sm / 10m utawa meter luwih dawa, print jinis iki paling cocok kanggo sampeyan.

Custom Finishing

Kang fitur ing ngisor iki macem-macem finishing kanggo referensi

  • ● Cmyk print: malte
  • ● Foil: nggilap & werna foil titik metu
  • ● Gliter: spurkding
  • ● UV lenga print: spport ing kulit purt kanggo titik metu
  • ● Ckear tape: transpureat lan suppont glossy & malte bening cffcct tinta putih ditambahake wis nunggu kanggo entuk efek tnnsluccat
  • ● Holo ovelay: kabeh bolo titik & lintang overlay cocog karo kabeh tupe
  • ● Relief bot emas: mung ndhukung ing garis pinggiran pola kanggo titik metu

 

Apa sing bisa kita tawarake babagan ngrampungake?

  • ● 100+ warna foil kanggo pilihan sampeyan
  • ● Multiple tclniquc bisa dicampur ing siji muter
wuli

Custom Mould Cut

Potongan cetakan saka macem-macem teknik washi tape sing bisa kita tawarake kaya tape die cut / overlay tape / stamp tape / kiss cut sticker roll dll.

Paket Custom

Paket sing beda-beda adhedhasar kabutuhan & sifat pangembangan bisnis sampeyan, kita pengin menehi saran kanggo ngirit biaya, entuk ide babagan paket

bal

kothak karton

kothak laci

segel label foil

kertu header

kothak kertas set

kothak tag sirah

kothak PET

paket heat shrink wrap

tabung plastik

tas opp

kothak PVC

paket shrink wrap

kothak tunggal

packing standar pabrik

kertas washi & lingkungan