• page-banner-2

Tape sing cetha cocok kanggo jurnal utawa perencana

Tape sing cetha cocok kanggo jurnal utawa perencana

Katrangan singkat:

Minangka jeneng tabet, tape cetha nduweni lumahing transparent sing ndadekake wong cocok kanggo jurnal utawa planner.Tape sing cetha ora kaya ngemas sealing tape, bisa dicopot ing jurnal / planner, tanpa gangguan. Sadar kanggo nggawe printing, foiling, printing lan foiling ing kene.


Detail Produk

Tag produk

Minangka jeneng tabet, tape cetha nduweni lumahing transparent sing ndadekake wong cocok kanggo jurnal utawa planner.

Tape sing cetha ora kaya ngemas sealing tape, bisa dicopot ing jurnal / planner, tanpa gangguan. Sadar kanggo nggawe printing, foiling, printing lan foiling ing kene.

Tipe tape sing cetha

Kertas Washi & Kertas Stiker : kita mung sumber kertas Jepang saka importir sing biso dipercoyo
Tinta cetak : tinta sing kita gunakake asale saka perusahaan Jepang sing terkenal
Bahan foil: kabeh bahan foil sing digabung karo produk digawe ing omah, lan duwe 100+ warna foil kanggo kabutuhan sampeyan.

Finishing Matte & Glossy

Clear tape (7)

Efek superimposed-biasane kanggo print tape bening

Clear tape (12)
With white ink-translucent (1)

Kanthi tinta putih-translucent

With white ink-translucent (2)

Tanpa tinta putih-transparan

QC

Pemriksaan lengkap sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen saben produk ing kondisi sing apik nalika tekan kamar, kita nindakake pemeriksaan lengkap sadurunge dikirim.Sembarang produk sing rusak dilebokake ing kothak abang lan dibuwang.Sawise ngliwati kabeh aspek, produk kita entuk cap QC pass sadurunge nutup kasus kasebut.

cctv (3)
cctv (2)

Sertifikat Multiple

Disertifikasi dening Rohs / MSDS / TRA / FSC / Disney tegese produk kita ora beracun, kita bangga nyedhiyakake keamanan nalika sadar lingkungan.

qc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita