• page-banner-2

Bling-bling shine foil washi tape

Bling-bling shine foil washi tape

Katrangan singkat:

Kaset washi foil kita minangka kaset dekoratif sing populer ing antarane pasar EU lan AS amarga faktor sinar bling-bling.Sing nggawe tape standout yaiku carane bahan foil dipasang ing tape lan lapisan minyak kaping pindho kanggo nglindhungi bahan foil ora bakal dikupas.Kita uga duwe luwih saka 100 pilihan warna foil kanggo dipilih.


Detail Produk

Tag produk

Kaset washi foil kita minangka kaset dekoratif sing populer ing antarane pasar EU lan AS amarga faktor sinar bling-bling.Sing nggawe tape standout yaiku carane bahan foil dipasang ing tape lan lapisan minyak kaping pindho kanggo nglindhungi bahan foil ora bakal dikupas.Kita uga duwe luwih saka 100 pilihan warna foil kanggo dipilih.

2. Tipe Foil

Siji werna foil

DSC_0488-1

Loro werna foil

DSC_0479-1

Pilihan Warna Foil

sticker (1)
cctv (3)
cctv (2)

FAQ

Babagan Kualitas

Manufaktur ing omah kanthi kontrol lengkap proses produksi & njamin konsisten kualitas.
Bisa nawakake sampel siap gratis kanggo mriksa kualitas maju.

 

About pangayoman hak Design

Gratis Ora bakal ngedol lan ngirim, persetujuan rahasia bisa ditawakake.

 

Babagan Garansi

Kabeh gulungan tape washi bakal 100% dicenthang lan dipriksa sadurunge kemasan kanggo mesthekake kualitas apik kanggo kabeh kita. pelanggan, lan kita ngemas kanthi apik nalika dikirim.Biasane, sampeyan bakal nampa kargo ing kondisi apik.Yen ana masalah kualitas kanggo tape washi, kita bakal langsung ngatasi.

 

About Ora desain dhewe

300+ karya seni gratis ing omah kanthi tema sing beda-beda bisa dipilih / ProfessTim desain ional mbantu ngrancang utawa ngrampungake gambar desain sampeyan, kanggo mujudake ide desain sampeyan yen sampeyan ora duwe ide desain.

qc

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita