• page-banner-2

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Kerajinan Washi didegake ing taun 2012, Kita minangka toko siji-mandeg kanggo kemungkinan kerajinan sing sampeyan butuhake lan fokus ing macem-macem teknik tape washi (kalebu tape washi print, tape washi foil, tape bening, pita washi glitter, tape washi die cut, washi stempel. tape, tape washi tumpang tindih, tape washi glow in the dark, tape washi berlubang, tape washi kiss cut lsp) Stiker (kalebu stiker kiss cut, stiker potong mati, stiker bening, stiker roll lsp.) bantalan memo & cathetan tempel.Saben produk kita bisa nyampur munggah technique beda utawa karo perawatan lumahing beda kaya cap foil / lenga UV / prakara utawa nggilap etc. Adhedhasar kabutuhan customer kanggo selaras kang cocog karo gagasan.

Saben taun, kita terus-terusan ngubengi kita kanggo ngembangake teknik anyar supaya bisa nggawa ide anyar kanggo para pelanggan. Seneng proses inovasi lan pungkasane entuk ide kanggo para pelanggan, iku kabeh sing pengin ditindakake. Kanggo tuwuh bisnis karo para pelanggan bebarengan , sinau luwih akeh lan tulung-tinulung.

RAPAT TAHUNAN

Sinau babagan rapat taunan budaya, saben taun duwe iki kanggo ngringkes kahanan taunan lan nerusake perencanaan taun ngarep

RAPAT KANTOR

Rapat kantor kanggo ngukir "Misi, Visi, Nilai", kanggo ngelingi kabeh rekan kerja banjur ngobrol karo para pelanggan kanthi semangat lan layanan iki

KEGIATAN TIM

Kegiatan tim kanggo sinau saka saben liyane lan kemajuan umum bebarengan

Pabrik Kita

Kanthi pabrik manggoni 13.000m2 & terus munggah baris produksi lengkap saka materi / print / lumahing finishing / rampung produk / packing / shipping, karo 100% QC mriksa kanggo mesthekake kualitas sadurunge shipping.Multiple mesin bisa kaya mesin printing / foil mesin cap / mesin slitting / mesin nglereni mati / mesin gulung maneh / mesin nglereni / mesin nyusut panas, etc. Kita bisa nampung syarat OEM & ODM saka bisnis-gedhe & cilik.We wis sertifikat dening ISO9001/Disney/FSC/SGS/MSDS/Reach SVHC/ Rohs lsp.

Proses sing disesuaikan

Nalika kita nampa priksaan pesenan, tim desainer profesional kita kanggo nggawe typeset bisa kanggo mriksa bukti lan tim sales kita ing wektu umpan balik supaya ing nganyari proses produksi kaya nuduhake foto utawa video kanggo kira-kira mriksa Panjenengan.

6 langkah kanggo njaluk pesenan khusus: kirim pitakon / review desain / prototipe / manufaktur / tindakake pesenan / pangiriman.

Kanggo mujudake ide sampeyan dadi produk nyata.

Misi Kita

Kita ngupayakake ngluwihi pangarepan pelanggan ing kabeh sing ditindakake.

Wawasan Kita

Dadi Top 1 pasokan kerajinan kertas ing pasar jaban rangkah

Nilai Kita

Jujur, Tanggung Jawab, Layanan Apik, Win-win inbound lan outbound