Jelajahi kothak trendi anyar

Video

Conto desain interior

Waca liyane babagan COMPANY

Kerajinan Washi didegake ing taun 2012, Kita minangka toko siji-mandeg kanggo kemungkinan kerajinan sing sampeyan butuhake lan fokus ing macem-macem teknik tape washi (kalebu tape washi print, tape washi foil, tape bening, pita washi glitter, tape washi die cut, washi stempel. tape, tape washi tumpang tindih, tape washi glow in the dark, tape washi berlubang, tape washi kiss cut lsp) Stiker (kalebu stiker kiss cut, stiker potong mati, stiker bening, stiker roll lsp.) bantalan memo & cathetan tempel.Saben produk kita bisa nyampur munggah technique beda utawa karo perawatan lumahing beda kaya cap foil / lenga UV / prakara utawa nggilap etc. Adhedhasar kabutuhan customer kanggo selaras kang cocog karo gagasan.

keuntungan saka nggarap kita

  • #ffe9ec (1)

    Kualitas ala?

  • #ffe9ec (2)

    Manufaktur ing omah kanthi kontrol lengkap proses produksi & njamin kualitas sing konsisten.

  • #ffe9ec (1)

    MOQ dhuwur?

  • #ffe9ec (2)

    Manufaktur tape washi ing omah duwe MOQ sing luwih murah lan rega sing nguntungake.

  • #ffe9ec (1)

    Ora ana desain dhewe?

  • #ffe9ec (2)

    Karya seni gratis 300+ bisa digunakake.

  • #ffe9ec (1)

    Proteksi hak desain?

  • #ffe9ec (2)

    Ora bakal ngedol lan ngirim, persetujuan rahasia bisa ditawakake.

  • #ffe9ec (1)

    Ora bisa nyukupi panjaluk karya seni?

  • #ffe9ec (2)

    Tim desainer profesional kanggo menehi saran supaya bisa luwih apik.

Kita uga ing kene